Talent and Knowledge Congress

Talent and Knowledge Congress

La Nit del Talent 2023

La Nit del Talent 2023

El passat 9 de maig vàrem celebrar la novena edició de La Nit del Talent, organitzada per Impulsa Talentum Foundation, així com l'associació AnitaRepscan i la sala Luz de Gas.

Gràcies a tu, ho hem fet possible!

Més de 7.500€ euros hem pogut recaptar durant una fantàstica vetllada a favor de l'Associació Anita a Luz de Gas, que ha congregat més de 250 emprenedors, artistes, empresaris, líders associatius i molts amics.

També volem agrair l'aportació de tots els patrocinadors, empreses col·laboradors, institucions, artistes, músics i voluntaris que han aportat els seus productes, temps i dedicació.

Però fem que la solidaritat no pari!

Si no vas poder venir, si et vas quedar amb ganes d'aportar una mica més, si creus que pots fer donacions periòdiques... entra aquí i ajuda'ns a que el record de l'Anita serveixi per ajudar molts més nenes i nens.

Et necessitem! Aquest import és gestionat per l'Associació Anita ,dedicada a ajudar els infants i els adolescents amb càncer.

L'Associació Anita recapta fons des del 2014 per investigar, de la mà de l'Hospital Sant Joan de Déu, el Tumor de Cèl·lules germinals Infantils i finança programes innovadors dins de la unitat de cures pal·liatives pediàtriques.

Hospital Sant Joan de Deu Barcelona
Asociaciˇn Anita
Impulsa Talentum
Luz de gas
Noel Alimentaria
Torrons Vicenš
Fundaciˇ A. Bosch
Oller del Mas
Benfumat
Semon
Obando
Casa Sagnier
Loading...
x
X